Предстоящи събития

Какво трябва да знаете

Скритата Цел на Душата Ни

26 Септември 2015

Всеки човешки живот следва едно митично архетипно пътешествие, което ще сбъдне най-дълбоките ни мечти или ще ни накара постоянно да се питаме: Има ли нещо повече в живота ми от това?

Повечето хора се фокусират прекалено върху детайлите, че забравят да виждат голямата картина, скритата душевна тема, която винаги присъства и която винаги тече под външната драма в живота ни.

– Ами ако имаше начин да видите скритата душевна тема, която сте избрали в този живот?

– Ами ако вместо да ви причинява страдание, вие виждахте, че този живот иска да подкрепи най-висшия ви потенциал?

„Когато започнете да се отпускате и да изживявате вашата душевна тема, вие ще намерите удовлетворението, което е рождено право на всеки един човек.” Андрю Фретуел

„Да бъдете удовлетворени, означава да бъдете спокойни дълбоко във вашето същество. Щастието идва и си отива. Тъгата идва и си отива, но удовлетворението е полето, което живее и зад двете крайности. Удовлетворението е аналогия на истинското благополучие.” Ричард Ръд, основател и автор на Ген ключовете

Ген ключовете са едно ново послание на любовта, което се е появило в света точно в този момент, за да събуди душата в центъра на човешките същества, които следват своите естествени креативни дарби във външния свят и изживяват своя най-висш генетичен и духовен потенциал в полза на цялото човечество.

 

За кого е предназначен този семинар?

 

„Скритата цел на душата“ е практически семинар, който е за всеки един човек, който търси смисъла в живота си, който търси кое е това нещо, с което ще може да служи на другите!

Семинарът е и за тези, които веча са успели да усетят своята висша цел, но по една или друга причина все още не знаят как да я приложат на практика в ежедневието си. Все още не са успели да видят цялостната картина на своя висш потенциал.

Семинарът е за търсещия човек, който знае, че животът му има определена цел и иска да я открие и съзнателно да я следва и по този начин да служи на света, в който живее.

 

Какво ще научите по време на семинара?

 

Много е вероятно да видите по-висшата цел на душата си, чрез уникалния хологенетичен профил, който се базира на часа и датата ви на раждане.

По-важното е, че можем да се научим да разчитаме сами този профил и чрез силата на съзерцаването да събудим целта на душата си в този живот.

Андрю Фретуел ще ни насочва как да използваме силата на съзерцанието и ключовите думи в профила си, заедно с личните ни ген ключове, за да събудим осъзнаването си за уникалната по-висша цел на нашата душа.

Чрез примери с профили на известни личности, съзерцаване на личния ни профил, както от нас самите, така и в групи, Андрю ще ни насочва как да отключим скритата мистерия на уникалния си живот.

Може да бъде шокиращо, а в същото време и много забавно да видите, че животът вече е планирал драмата и големите мечти, които вие носите в себе си.

Трябва ви само осъзнаване за скрития модел и тогава вие можете да му се предадете и да наблюдавате как синхроничната магия се разкрива пред очите ви, докато чувствате вътрешното удовлетворение на пробуждащата се във вас по-висша цел.

„Моята лична цел с този курс е вие да достигнете до собствения си вътрешен „АХА!” момент, когато видите ясно своята скрита душевна тема и по-висша цел. Крайният резултат от това е едно дълбоко отпускане във вас и едно дълбоко приемане на вашите житейски радости и предизвикателства.” Андрю Фретуел

„Колкото повече отваряме сърцата си към живота и към другите, толкова повече стесняваме илюзорното пространство между сянката и сидхи.” Ричард Ръд

 

Програма на семинара

26.09.2015 Събота

 

14:00 – 14:30 Регистрация

14:30 – 16:00 Въведение в Ген ключовете – хологенетичния профил

16:00 – 16:20 Кафе паузи

16:20 – 18:00 Подготовка за предстоящия ден

 

27.09.2015 Неделя

 

10:00 – 11:30 Съзнателно предизвикателство на душата – 1 част

11:30 – 11:50 Кафе пауза

11:50 – 13:00 Съзнателно предизвикателство на душата – 2 част

13:00 – 14:15 Обедна почивка

14:15 – 15:45 Скритата цел на душата – част 1

15:45 – 16:00 Кафе пауза

16:00 – 17:30 Скритата цел на душата – част 2

17:30 – 18:00 Приключващ ритуал

 

Техническа информация

Семинара „Скритата цел на душата“ ще се проведе на 26-27 Септември 2015г.

Продължителност: Събота от 14:00 до 18:00, Неделя от 10:00 до 18:00

Лектор: Андрю Фретуел

Място на провеждане на семинара: Йога Мандала. Адрес: гр.София булевард „Kнягиня Мария Луиза“ 58

 

Какво ще получите?

 

– Уникално преживяване

– Материали, чрез които да разбирате по-добре механизма за действие на ген ключовете

– Личния си хологенетичен профил за ген ключовете ви.

– Материали с информация за личните си генетични ключове в ключови сфери от хологенетичния ви профил.

– Запис от семинара

– 10% отстъпка за следващия продук/услуга, която ползвате от Gene Keys Bulgaria

 

Цени

за един участник

Скритата Цел на Душата - 119лв. 
За трите събития - 199лв. 

за двама участника

Скритата Цел на Душата - 159лв. 
За трите събития - 389лв. 

 

За повече информация за това и останалите събития може да получите на genekeys-bulgaria.com.

Ако имате въпроси може да пишете на genekeysbulgaria@gmail.com или да се обадите на 0887243145.

 

СПЕЦИАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ

Всеки от вас може да си запише индивидуална среща с лектора на семинара – Андрю Фретуел. На тази среща г-н Фретуел ще ви помогне да вникнете по-дълбоко в своя хологенетичен профил и по този начин да се доближите до своя естествен гений.

Дати за индивидуални срещи: 28/29 Септември и 1/2 октомври 2015г.( 20 места )

  • Продължителост: 80 минути
  • Цена: 140лв

За да запишете своят час за среща, пишете на genekeysbulgaria@gmail.com и/или позвънете на Мария Цветкова 0887 24 31 45.