За нас

Когато битието определя съзнанието...

Основан през 2012 година, Elitebook e първият уебсайт за запознанства за хора с отлично образование, маниери и стремеж към себеусъвършенстване. Идеята за създаването му се породи от нуждата на интелигентните хора в България да се запознаят и общуват с други хора на тяхното интелектуално и социално ниво.

Нашата аудитория се състои от международно-мислещи хора със сходни интереси, възпитание и образование. Целта ни е да гарантираме запознанства и комуникация на високо ниво. Намирането на правилните хора сред основната маса, се оказва почти непосилна задача за повечето успели мъже и жени. Точно затова, нашата цел е да ги съберем на едно място и да им дадем възможност да се срещнат.

Важно е да знаете!

  • Ние не сме aнонимен сайт, както много други в пространството! Зад сайта седи регистрирана фирма в България с 5 годишна история - Елитбук ООД, която е с лице за контакти, ЕИК и адрес
  • Ние отговаряме на имейл, на телефон, SMS съобщения, Фейсбук, Вайбър и Телеграм
  • Ние имаме условия за ползване и политика за защита на личните данни съобразена с GDPR регулацията на ЕУ
  • Вашите лични данни са защитени, те няма да бъдат споделяни или продавани на рекламни агенции, трети лица или на когото и да било.
  • При нас няма досадни реклами, никой няма да Ви кара да купувате нищо, освен абонамента, от който този сайт съществува. Изпращаме единствено покани за събития за личностно развитие.

Elitebook е организатор на събития и предлага интересни семинари за личностно развитие, проведени от нашите партньори, както и събития осъществяващи срещи между членовете на уебсайта. EliteBook има нетипичната, за повечето електрони платформи, способност да култивира чувство на доверие, именно, защото нашите потребители са истинска затворена общност. Членството в нея изисква покана от съществуващ потребител или одобрена молба от членовете на нашата етична комисия, съставена от екипа на уебсайта.

Elitebook е мястото, което обещава на членовете си да срещнат нови и интересни хора в онлайн пространството, като така ще разширят своя кръг от интересни и вълнуващи контакти. Със създаване чувство на доверие в общността, нашите членове ще изпитат комфорта и увереността да създадат реални приятелства, бизнес партньорства и лични връзки.

Тук лесно можете да намерите правилните за Вас хора, или казано по друг начин – нашите потребители имат всички предпоставки да бъдат Ваши партньори или Ваши приятели. Разбира се, в живота никога няма гаранции, така е и тук, но имайте предвид, че всеки един от потребителите е избран да бъде част от тази общност също както Вас. Не е ли това достатъчно добра причина да станете член на Elitebook?

Elitebook екип