Сериозни запознанства

GDPR политика на европейски съюз

Регламент на европейски съюз относно защита на физическите лица във връзка с обработването на личните данни

Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните)

Елитбук ООД строго се придържа към политиката на Европейският съюз за защита на личните данни GDPR на потребителите на сайта.

Повече за Вашите права можете да научите на адреса на Комисията за защита на потребителите

Основан през 2012 година, Elitebook e първият уебсайт за запознанства за хора с отлично образование, маниери и стремеж към себеусъвършенстване. Идеята за създаването му се породи от нуждата на интелигентните хора в България да се запознаят и общуват с други хора на тяхното интелектуално и социално ниво. Ако търсите сериозни запознанства с цел брак, запознанства с мъже или запознанства с жени

Прочетете повече

Кои сме ние в няколко минути?

Elitebook е уебсайт за запознанства, чиято аудитория са хората с отлично образование, маниери, добро кариерно развитие и стремеж към себеусъвършенстване.

Целта ни е да съберем хора със сходни интереси, възпитание и образование, които желаят да се запознаят с други на тяхното ниво. Cайтът за запознанства няма отворена регистрация за широката публика. Регистрацията става само чрез попълване на заявление за участие, за което се гласува или чрез покана от член на Elitebook или нашите партньори. Разпитайте за нас!

Как работи регистрацията?


01 01
Заявете
участие.

Попълнете формата за заявление.

02 02
Гласуване за
Вашия профил.

Членовете на сайта ще гласуват дали да Ви пуснат в сайта.

03 03
Довършване на,
регистрацията.

След като получите положителен отговор, ще можете да довършите регистрацията Ви.